icon-energia

Energia megtakarítás

Megakadályozza a víz párolgását, amivel nem csak az elpárolgó vizet és vegyszert, hanem jelentős pénzt is megtakaríthatunk, a víz fűtésére és a pára-elszívásra fordított kevesebb energiával.

icon-datum

Hosszabb fürdőszezon

Szolár lamellákkal – vízen úszó napkollektorként – fűti a medence vizét. Használatával a medence vízhőmérséklete 6-8 oC fokkal is megemelhető, így májustól októberig fürödhetünk benne.

icon-kenyelmes

Kényelmes működtetés

A rolós medencetakarást egyszerűen működtetheti, az automata motoros csévélésnek köszönhetően egyetlen gombnyomással lefedheti használaton kívüli medencéjét.

icon-tisztasag

Könnyebb takarítás

Megóvja medencéjét a nagyobb szennyeződésektől, vízbeeső falevelektől, bogaraktól, ezáltal megkönnyíti a medence tisztán tartását és takarítását.

icon-vedelem

Vízbeesés elleni védelem

A medencetakarás tutajként úszik a víz felszínén – kellő szélső alátámasztás esetén – biztonságot nyújt a kisgyermekek és négylábú kedvencek vízbeesése ellen is.

icon-tartos

Hosszú élettartam

A redőnylamellák – megfelelő használat esetén – a fólia takarókhoz képest lényegesen tovább ellenállnak a klór valamint az UV sugárzás hatásának, várható élettartamuk 10-15 év.